RESTORAN MAKANAN DAN MINUMAN
(NASI KANDAR AND MAMAK STALLS)
- Menyediakan hidangan mengikut piawaian syarikat
- Menyediakan bahan-bahan masakan mengikut menu yang disediakan restoran & katering
- Menu : All Makanan Muslim India , Nasi Kandar , Thai Food Dan Pratha
- Memastikan semua bahagian makanan dan sos adalah mengikut piawaian syarikat
- Sentiasa memastikan kawasan kiosk sentiasa bersih
- Mengekalkan hubungan baik dengan pelanggan dan pembekal (menyelesaikan isu dengan pembekal jika timbul)
- Patuhi bajet restoran atau hotel dengan tegas, dengan memastikan bekalan dan/atau pesanan selaras dengan bajet dan menyelia kos makanan dan buruh.
- Pastikan langkah-langkah keselamatan dapur dipatuhi dan amalan sanitasi dijalankan mengikut peraturan
- Cipta kaedah dan resipi baharu dalam penyediaan hidangan
- Pastikan restoran atau hotel mengikuti trend baharu dalam industri
- Mengekalkan jadual kerja untuk kakitangan dapur bagi memastikan kelancaran aktiviti di dapur dan restoran atau hotel secara amnya
- Pastikan makanan disediakan dan dihidangkan kepada pelanggan tepat pada masanya
- Memantau dan mengekalkan paras stok untuk membuat pesanan untuk bekalan apabila tiba masanya
- Cipta menu yang cenderung untuk memenuhi keperluan pelanggan, dan dalam beberapa kes mencadangkan hidangan baharu kepada pelanggan
- Shift : 6.30 Am - 7.00 Pm / 9.00 Am - 8.30 Pm
- Schedule:
- Fixed shift
Ability to commute/relocate:
- Johor Bahru : Reliably commute or planning to relocate before starting work (Preferred)
Sesiapa yang berminat boleh menghubungi ******9725 (Mr. Shah)